Keleminec, M. (2016). Gastronomija Hrvatskog zagorja (Završni rad). Čakovec: Međimursko veleučilište u Čakovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:656302
Keleminec, Maja. "Gastronomija Hrvatskog zagorja." Završni rad, Međimursko veleučilište u Čakovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:656302
Keleminec, Maja. "Gastronomija Hrvatskog zagorja." Završni rad, Međimursko veleučilište u Čakovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:656302
Keleminec, M. (2016). 'Gastronomija Hrvatskog zagorja', Završni rad, Međimursko veleučilište u Čakovcu, citirano: 27.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:656302
Keleminec M. Gastronomija Hrvatskog zagorja [Završni rad]. Čakovec: Međimursko veleučilište u Čakovcu; 2016 [pristupljeno 27.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:656302
M. Keleminec, "Gastronomija Hrvatskog zagorja", Završni rad, Međimursko veleučilište u Čakovcu, Čakovec, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:656302