završni rad
Gastronomija Hrvatskog zagorja

Maja Keleminec (2016)
Međimursko veleučilište u Čakovcu
Citirajte ovaj rad...

Keleminec, M. (2016). Gastronomija Hrvatskog zagorja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:656302

Keleminec, Maja. "Gastronomija Hrvatskog zagorja." Završni rad, Međimursko veleučilište u Čakovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:656302

Keleminec, Maja. "Gastronomija Hrvatskog zagorja." Završni rad, Međimursko veleučilište u Čakovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:656302

Keleminec, M. (2016). 'Gastronomija Hrvatskog zagorja', Završni rad, Međimursko veleučilište u Čakovcu, citirano: 26.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:656302

Keleminec M. Gastronomija Hrvatskog zagorja [Završni rad]. Čakovec: Međimursko veleučilište u Čakovcu; 2016 [pristupljeno 26.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:656302

M. Keleminec, "Gastronomija Hrvatskog zagorja", Završni rad, Međimursko veleučilište u Čakovcu, Čakovec, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:656302