prikaz prve stranice dokumenta Gastronomija Hrvatskog zagorja
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Gastronomija Hrvatskog zagorja

Keleminec, Maja
Međimursko veleučilište u Čakovcu

Citirajte ovaj rad

Keleminec, M. (2016). Gastronomija Hrvatskog zagorja (Završni rad). Čakovec: Međimursko veleučilište u Čakovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:656302

Keleminec, Maja. "Gastronomija Hrvatskog zagorja." Završni rad, Međimursko veleučilište u Čakovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:656302

Keleminec, Maja. "Gastronomija Hrvatskog zagorja." Završni rad, Međimursko veleučilište u Čakovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:656302

Keleminec, M. (2016). 'Gastronomija Hrvatskog zagorja', Završni rad, Međimursko veleučilište u Čakovcu, citirano: 22.06.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:656302

Keleminec M. Gastronomija Hrvatskog zagorja [Završni rad]. Čakovec: Međimursko veleučilište u Čakovcu; 2016 [pristupljeno 22.06.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:656302

M. Keleminec, "Gastronomija Hrvatskog zagorja", Završni rad, Međimursko veleučilište u Čakovcu, Čakovec, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:656302

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.