završni rad
Sanitarni problemi u prehrambenoj industriji i temeljna načela politike sigurnosti hrane u Europskoj uniji

Sara Herjavec (2017)
Međimursko veleučilište u Čakovcu
Citirajte ovaj rad

Herjavec, S. (2017). Sanitarni problemi u prehrambenoj industriji i temeljna načela politike sigurnosti hrane u Europskoj uniji (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:130599

Herjavec, Sara. "Sanitarni problemi u prehrambenoj industriji i temeljna načela politike sigurnosti hrane u Europskoj uniji." Završni rad, Međimursko veleučilište u Čakovcu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:130599

Herjavec, Sara. "Sanitarni problemi u prehrambenoj industriji i temeljna načela politike sigurnosti hrane u Europskoj uniji." Završni rad, Međimursko veleučilište u Čakovcu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:130599

Herjavec, S. (2017). 'Sanitarni problemi u prehrambenoj industriji i temeljna načela politike sigurnosti hrane u Europskoj uniji', Završni rad, Međimursko veleučilište u Čakovcu, citirano: 12.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:130599

Herjavec S. Sanitarni problemi u prehrambenoj industriji i temeljna načela politike sigurnosti hrane u Europskoj uniji [Završni rad]. Čakovec: Međimursko veleučilište u Čakovcu; 2017 [pristupljeno 12.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:130599

S. Herjavec, "Sanitarni problemi u prehrambenoj industriji i temeljna načela politike sigurnosti hrane u Europskoj uniji", Završni rad, Međimursko veleučilište u Čakovcu, Čakovec, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:130599