undergraduate thesis
Gastronomic specifics of Republic of Croatia and Japan as a part of tourism offer

Ela Sačić (2016)
Polytechnic of Međimurje in Čakovec
Management of tourism and sport
Cite this document

Sačić, E. (2016). Gastronomske specifičnosti Republike Hrvatske i Japana kao dio turističke ponude (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:121692

Sačić, Ela. "Gastronomske specifičnosti Republike Hrvatske i Japana kao dio turističke ponude." Undergraduate thesis, Polytechnic of Međimurje in Čakovec, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:121692

Sačić, Ela. "Gastronomske specifičnosti Republike Hrvatske i Japana kao dio turističke ponude." Undergraduate thesis, Polytechnic of Međimurje in Čakovec, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:121692

Sačić, E. (2016). 'Gastronomske specifičnosti Republike Hrvatske i Japana kao dio turističke ponude', Undergraduate thesis, Polytechnic of Međimurje in Čakovec, accessed 22 September 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:121692

Sačić E. Gastronomske specifičnosti Republike Hrvatske i Japana kao dio turističke ponude [Undergraduate thesis]. Čakovec: Polytechnic of Međimurje in Čakovec; 2016 [cited 2019 September 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:121692

E. Sačić, "Gastronomske specifičnosti Republike Hrvatske i Japana kao dio turističke ponude", Undergraduate thesis, Polytechnic of Međimurje in Čakovec, Čakovec, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:121692