undergraduate thesis
Gastronomske specifičnosti Republike Hrvatske i Japana kao dio turističke ponude

Ela Sačić (2016)
Polytechnic of Međimurje in Čakovec
Management of tourism and sport
Cite this document

Sačić, E. (2016). Gastronomske specifičnosti Republike Hrvatske i Japana kao dio turističke ponude (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:121692

Sačić, Ela. "Gastronomske specifičnosti Republike Hrvatske i Japana kao dio turističke ponude." Undergraduate thesis, Polytechnic of Međimurje in Čakovec, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:121692

Sačić, Ela. "Gastronomske specifičnosti Republike Hrvatske i Japana kao dio turističke ponude." Undergraduate thesis, Polytechnic of Međimurje in Čakovec, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:121692

Sačić, E. (2016). 'Gastronomske specifičnosti Republike Hrvatske i Japana kao dio turističke ponude', Undergraduate thesis, Polytechnic of Međimurje in Čakovec, accessed 05 April 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:121692

Sačić E. Gastronomske specifičnosti Republike Hrvatske i Japana kao dio turističke ponude [Undergraduate thesis]. Čakovec: Polytechnic of Međimurje in Čakovec; 2016 [cited 2020 April 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:121692

E. Sačić, "Gastronomske specifičnosti Republike Hrvatske i Japana kao dio turističke ponude", Undergraduate thesis, Polytechnic of Međimurje in Čakovec, Čakovec, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:121692

Islandora Bookmark - Please login to use this feature