prikaz prve stranice dokumenta Gastronomske specifičnosti Republike Hrvatske i Japana kao dio turističke ponude
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Gastronomske specifičnosti Republike Hrvatske i Japana kao dio turističke ponude

Sačić, Ela
Polytechnic of Međimurje in Čakovec
Management of tourism and sport

Cite this document

Sačić, E. (2016). Gastronomske specifičnosti Republike Hrvatske i Japana kao dio turističke ponude (Undergraduate thesis). Čakovec: Polytechnic of Međimurje in Čakovec. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:121692

Sačić, Ela. "Gastronomske specifičnosti Republike Hrvatske i Japana kao dio turističke ponude." Undergraduate thesis, Polytechnic of Međimurje in Čakovec, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:121692

Sačić, Ela. "Gastronomske specifičnosti Republike Hrvatske i Japana kao dio turističke ponude." Undergraduate thesis, Polytechnic of Međimurje in Čakovec, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:121692

Sačić, E. (2016). 'Gastronomske specifičnosti Republike Hrvatske i Japana kao dio turističke ponude', Undergraduate thesis, Polytechnic of Međimurje in Čakovec, accessed 01 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:121692

Sačić E. Gastronomske specifičnosti Republike Hrvatske i Japana kao dio turističke ponude [Undergraduate thesis]. Čakovec: Polytechnic of Međimurje in Čakovec; 2016 [cited 2024 April 01] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:121692

E. Sačić, "Gastronomske specifičnosti Republike Hrvatske i Japana kao dio turističke ponude", Undergraduate thesis, Polytechnic of Međimurje in Čakovec, Čakovec, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:121692

Please login to the repository to save this object to your list.