prikaz prve stranice dokumenta Gastronomske specifičnosti Republike Hrvatske i Japana kao dio turističke ponude
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Gastronomske specifičnosti Republike Hrvatske i Japana kao dio turističke ponude

Sačić, Ela
Međimursko veleučilište u Čakovcu
Menadžment turizma i sporta

Citirajte ovaj rad

Sačić, E. (2016). Gastronomske specifičnosti Republike Hrvatske i Japana kao dio turističke ponude (Završni rad). Čakovec: Međimursko veleučilište u Čakovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:121692

Sačić, Ela. "Gastronomske specifičnosti Republike Hrvatske i Japana kao dio turističke ponude." Završni rad, Međimursko veleučilište u Čakovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:121692

Sačić, Ela. "Gastronomske specifičnosti Republike Hrvatske i Japana kao dio turističke ponude." Završni rad, Međimursko veleučilište u Čakovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:121692

Sačić, E. (2016). 'Gastronomske specifičnosti Republike Hrvatske i Japana kao dio turističke ponude', Završni rad, Međimursko veleučilište u Čakovcu, citirano: 27.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:121692

Sačić E. Gastronomske specifičnosti Republike Hrvatske i Japana kao dio turističke ponude [Završni rad]. Čakovec: Međimursko veleučilište u Čakovcu; 2016 [pristupljeno 27.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:121692

E. Sačić, "Gastronomske specifičnosti Republike Hrvatske i Japana kao dio turističke ponude", Završni rad, Međimursko veleučilište u Čakovcu, Čakovec, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:121692

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.