završni rad
Gastronomske specifičnosti Republike Hrvatske i Japana kao dio turističke ponude

Ela Sačić (2016)
Međimursko veleučilište u Čakovcu
Menadžment turizma i sporta
Citirajte ovaj rad

Sačić, E. (2016). Gastronomske specifičnosti Republike Hrvatske i Japana kao dio turističke ponude (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:121692

Sačić, Ela. "Gastronomske specifičnosti Republike Hrvatske i Japana kao dio turističke ponude." Završni rad, Međimursko veleučilište u Čakovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:121692

Sačić, Ela. "Gastronomske specifičnosti Republike Hrvatske i Japana kao dio turističke ponude." Završni rad, Međimursko veleučilište u Čakovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:121692

Sačić, E. (2016). 'Gastronomske specifičnosti Republike Hrvatske i Japana kao dio turističke ponude', Završni rad, Međimursko veleučilište u Čakovcu, citirano: 20.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:121692

Sačić E. Gastronomske specifičnosti Republike Hrvatske i Japana kao dio turističke ponude [Završni rad]. Čakovec: Međimursko veleučilište u Čakovcu; 2016 [pristupljeno 20.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:121692

E. Sačić, "Gastronomske specifičnosti Republike Hrvatske i Japana kao dio turističke ponude", Završni rad, Međimursko veleučilište u Čakovcu, Čakovec, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:110:121692